image1 image2 image3

KHALIDAH ABDUL HADI|khalidahabdhadi.blogspot.my|Welcoming our little #babyYK|#YKFamily

PHOTOSHOOT RAYA HANYA RM79 | HANYA DI CVS PRODUCTION

Hi Assalamualaikum🙋
.
.
Bersempena dengan malam raya harini, dan raya #newnormal kita akibat virus Covid-19 pada tahun ini. Walaupun kita tidak dapat pulang ke kampung untuk meraikan Hari Raya kerana terikat dengan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB), namun tak bermaksud kita tidak dapat mengabdikan memori kita pada tahun ini bukan? Nasib baik ada CVS Production yang menyediakan perkhidmatan photoshoot photo studio dengan serendah RM79 dan jangan risau kerana segala langkah keselamatan yang ditetapkan oleh kerajaan tetap dijalankan ya!



Antara S.O.P pihak studio jalankan adalah seperti :
1) Studio akan di sanitasi setiap 2-3 hari sekali.
2) Photographer akan sentiasa memakai mask muka.
3) Pelanggan perlu sertakan detail mereka (QR Code).
4) Hand sanitizer akan di bekalkan di pintu masuk studio.
5) Perlu check suhu badan. Jika suhu panas, anda tidak dibenarkan masuk.
6) Hanya 1 keluarga sahaja di benarkan berada di dalam studio untuk satu-satu masa.
7) Tidak di benarkan berdekatan dengan photographer dan tidak perlu salam photographer.
8) Gambar yang sudah di edit akan di hantar melalui email dalam masa 1-2 hari bekerja.

Harga pakej-pakej yang disediakan :
  • RM79 (Normal price RM99)
- 10-20 min studio putih
- 1 keluarga (max 4 orang)
- Semua gambar termasuk "touch up" akan di berikan.
- Tambahan seorang ahli keluarga : RM10/seorang.
Bayi PERCUMA
  • RM99 (Normal price RM199)
- 10-20 min studio putih
- 1 keluarga (max 6 orang)
- Semua gambar termasuk "touch up" akan di berikan.
- Tambahan seorang ahli keluarga : RM10/seorang.
Bayi PERCUMA

Tambahan :
- Poster frame : 16"x24" : RM100 / 10"x15" = RM60


Hasil gambar daripada studio ni memang amat memuaskan lah kalau gambar nampak flawless ! Bayaran pon murah dengan keadaan ekonomi kita yang tak menentu ni, tapi kualiti servis yang ditawarkan tip top sangat!

Photographer yang professional dalam studio pon dah ready nak guide kalau tak pandai nak pose sana sini depan camera, don't worry!

Bila hasil gambar sharp dan cantik dari photographer buat gaya apa pon semua cantik, lagi-lagi kalau ada anak ni!

Yuka & Yuki pon seronok sangat ambil gambar dalam studio ni sebab waktu kami photoshoot tu hanya kami je yang ada.

Studio ni hanya terima satu keluarga je pada suatu masa untuk photoshoot jadi setiap gaya atau pose kita tu tak ada lah rasa segan silu kan. Jadi, kalau kita book pukul 2 petang contohnya untuk sesi bergambar, memang keluarga kita dan photographer tu sahaja yang ada dalam studio ya.

Apalah ertinya raya kalau tiada sesi bersalam-salaman kan?

Anak-anak pon seronok bila bergambar dengan situasi yang tenang dan dikelilingi keluarga sahaja.

Nampak kan kualiti hasil daripada tangan professional photographer?
Setiap saat akan diambil untuk dijadikan memori kenangan abadi.

Percuma kad ucapan raya digital (e-card) untuk pelanggan terawal.

Lokasi Studio Cheras Balakong (BUKAN CHERAS KL) :
CVS Production, B-28-2, Jalan C180/1, Dataran C180, 43200 Cheras, Selangor.

Lokasi :
Boleh berpandukan pautan video di atas untuk jalan ke studio.

Atau boleh juga Waze :
C180 Cheras Selatan / CVS Production.
(Above Dr Voon Clinic & One Print Ads)

Boleh tempah slot anda di :

XO, 
YK. 



Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a comment