image1 image2 image3

KHALIDAH ABDUL HADI|khalidahabdhadi.blogspot.my|Welcoming our little #babyYK|#YKFamily

NEW Safi Balqis Oxywhite - Hydrating Lotion my must have item in bag!

Hi Assalamualaikum๐Ÿ™‹
.
.
Dalam post harini, nak share sikit new product from our local favourite brand - Safi yang pasti akan memudahkan kita semua untuk kelihatan kekal segar dan berseri even jadual seharian penuh ๐Ÿ™Š

Semenjak dah ada anak ni, semua benda kita nak cepat je kalau boleh but semestinya lah nak kan yang terbaik kan lagi lagi when it comes to skincare. When Safi come out with this new lotion, tanpa ragu-ragu terus cepat cepat lah try apa lagi kan. Lepas try, menyesallll yakamatt tau. Sebab apa?

Sebab sekarang ni sebelum keluar rumah wajib pakai Safi Balqis Oxywhite - Hydrating Lotion dulu ๐Ÿฅฐ

Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion
Gabungan formulasi penyegar & pelembap dalam satu langkah untuk penjagaan kulit yang ringkas namun memberikan kesan lembapan yang optimum.
Safi Balqis OxyWhite Losyen Pencerah Menghidrat bertindak:
• Memberikan 2x penghidratan dan kesegaran dengan satu penggunaan.
• Meningkatkan rintangan perlindungan kulit untuk mengunci lembapan secara mendalam dan optimum sepanjang hari dengan 5 jenis Hyaluronic Acid
๐Ÿ‘‰ Macro Hyaluronic Acid
๐Ÿ‘‰ Nano Hyaluronic Acid
๐Ÿ‘‰ Bio-Hyaluronate
๐Ÿ‘‰ Oligo-Hyaluronic Acid
๐Ÿ‘‰ Super Nano Hyaluronic Acid

๐Ÿ’• Mudah meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan melekit
๐Ÿ’• Mencegah kulit menjadi gelap akibat radiasi infrared (IR) dengan pelindung IR.OXYWHITE = NANO OXYGEN + NANO BIOWHITE

Nano Oxygen membebaskan oksigen tambahan ke dalam epidermis kulit agar segar, bermaya dan berseri manakala Nano BioWhite memperlahankan kesan pembentukan pigmentasi untuk tona kulit sekata dan cerah sempurna.

Pendek kata, memang lengkap lah semua yang kita nak dalam 1 botol kecil no. Mana tak nya, kira 2 in 1 terus tau. Toner + Moisturiser gitu. Sangat pocket saving ! Thank you Safi๐Ÿ˜˜

Xo,
KY. 

Share this:

CONVERSATION

2 comments: