image1 image2 image3

KHALIDAH ABDUL HADI|khalidahabdhadi.blogspot.my|Welcoming our little #babyYK|#YKFamily

Safi Shayla Botanical Silk yang wajib ada di bilik mandi anda!

Hi AssalamualaikumšŸ™‹
.
.
Dalam post kalini saya ingin kongsikan kepada anda syampu yang wajib ada di bilik mandi anda dan syampu kegemaran saya. 

Sekarang saya hanya menggunakan Safi Shayla Botanical Silk dibilik mandi kerana harumannya kekal sehingga 48 jam dan wangiannya yang menenangkan sewaktu mandi (teramat sesuai untuk mereka yang berhijab/bertudung dan aktif sepanjang hari), Bebas Paraben, 100% Botanical Actives, Tiada Pewarna, Tiada Alkohol dan Bebas SLS (Sodium Lauryl Sulphate).


Rambut kini lebih kuat, sihat dan terurus selepas menggunakan Safi Shayla Botanical Silk. Tiada lagi masalah rambut gugur ataupun rambut berbau walaupun menggunakan hijab/tudung šŸ„°
Terdapat 3 pilihan yang di rumus khas mengikut jenis rambut iaitu Hairfall Rescue, Silky Sheen Care dan Intense Nourishment. Setiap satu syampu ini di datangkan dengan kebaikan daripada minyak bunga matahari, minyak bunga ros dan juga minyak bunga chamomile.
Untuk rambut kering dan rosak, Hair Fall Rescue dengan minyak bunga matahari serta organik habbatus sauda dan minyak argan dapat membantu mengurangkan masalah rambut gugur dan kering serta memperbaiki rambut dari akar.

Bagi yang mempunyai rambut kering dan kusam, Silky Sheen Care yang diperbuat dengan campuran minyak bunga ros, minyak argan serta organik habbatus sauda dapat membantu mengekalkan kelembapan, menguatkan serta menjadikan rambut anda lebih bersinar dan sihat.

Intense Nourishment dengan kebaikan daripada campuran minyak chamomile serta organik habbatus sauda dan minyak argan dapat membantu memulihkan kerosakan dan memberikan kelembapan kepada yang mempunyai masalah rambut kering dan kasar.

Yang pastinya produk Safi Shayla keluaran terbaru ini memang terbukti berkesan dan selamat digunakan kerana telah melalui ujian makmal. Siapa tak kenal produk Safi kan? Turun-termurun terbukti berkesan. 

Jangan lupa dapatkan di farmasi berdekatan atau boleh juga membuat pembelian di Shopee atau Lazada yašŸ˜

Xo,
KY.

Share this:

CONVERSATION

6 comments:

 1. memang best. mek pun dah cuba shampoo safi shayla botanical silk ni. puas hati sebab rambut tak bau kepam dah bila seharian bertudung.

  ReplyDelete
 2. www.magspremiums.com MAGS PREMIUMS Kami adalah syarikat yang berlokasi di Malaysia yang menawarkan pelbagai jenis percetakan korporat & hadiah premium. Percetakan Tshirt, percetakan beg non woven dan banyak lagi!

  ReplyDelete
 3. The positive effect after applying this shampoo is proven by the experience of women and girls. The favorable composition has a gentle effect on the hair

  ReplyDelete
 4. y exceptionally solid, however synthetic substances can without much of a stretch strip the strands and wear them out.silk sheets king

  ReplyDelete
 5. Silk is such a luxurious material that it is great to wear and great to lay on.matching christmas pajamas

  ReplyDelete
 6. Thank you so much for the blog. Really thank you! Great.
  Silk Robe Women

  ReplyDelete